• na dotaz

Geeetech E180 mini, 800-001-0498

Malá, ale šikovná 3D tiskárna pro školu, domácnost i kancelář. Jednoduchý kompaktní design, barevná dotyková obrazovka.

7 621,00 Kč
S DPH
Počet
na dotaz

Jako nově vznikající a pokročilá výrobní technologie, se v mnoha zemích ve vzdělávání uplatňuje 3D tisk. Společnost Geeetech, výrobce 3D tiskáren, vyvinula kompaktní, elegantní, snadno ovladatelnou a přenositelnou 3D tiskárnu E180, která překlenuje propast mezi teorií a praxí.

E180 nabízí tiskový objem 130 x 130 x 130 mm a vysokou rychlost tisku. Vysoká kvalita tisku zajišťuje hladký povrch a celistvou strukturu výsledného tisku. Wi-Fi připojení (volitelné příslušenství) umožňuje uživatelům vychutnávat si pohodlí cloudového 3D tisku, díky němuž mohou plně využívat velké množství volně dostupných 3D modelů a současně umožňuje přímou kontrolu nad celým procesem tisku v aplikaci EasyPrint 3D.

Funkce obnovení tisku umožňuje E180 zapamatovat si místo, ve kterém došlo k výpadku napájení nebo poškození tiskové struny a po odstranění důvodu přerušení opět pokračovat v tisku. Kromě toho je E180 vybavena jednoduchým a intuitivním 3,2 barevným dotykovým displejem, který ukazuje průběh tisku. Navíc díky TF (micro SD) kartě může E180 běžet bez připojení na počítač.

1. Elegantní a vynikající

Klasické černobílé provedení dodává E180 dotek elegance a jednoduchosti.

Konstrukce vyrobená z kovu v kombinaci s plastem poskytuje tiskárně stabilitu, životnost a odolnost vůči vibracím.

Ergonomický design zajišťuje, že je pohyb tiskové hlavy lehký, rychlý a stabilní. Navíc tento styl designu umožňuje sledovat celý tiskový proces z různých pohledů.

2. Malá, ale šikovná

Tiskový objem E180 je 130x130x130mm, což je dostatečné pro neomezenou dětskou kreativitu a představivost. Větší modely můžete rozdělit na menší části.

3. Vysoká přesnost tisku

Přesnost tisku je definována jako 0,05 mm, což zaručuje, že váš výrobek má hladký povrch, soudržné vrstvy a pevnou strukturu.

4. Vysoká rychlost a hladké vytlačování

Rychlost pohybu tiskové hlavy se pohybuje v rozmezí od 80 do 110 mm/s, aniž by byla ohrožena kvalita tisku. Tryska vytlačuje tiskový materiál hladce v tenkém vláknu, výrazně je snižena četnost ucpání trysky.

5. Kalibrace podložky – přesná a efektivní

Jednoduché 5-ti bodové vyrovnání Vám zajistí přesnou kalibraci tiskové plochy. Tím je dosaženo lepší přilnavosti mezi první vrstvou tištěného objektu a tiskovou plochou bez nutnosti použití dalších prostředků.

6. 3.2 barevný dotykový displej

Barevný dotykový displej velikosti 3,2 umožňuje jednoduše upravovat příslušné parametry před i během tisku.

Aplikace EasyPrint 3D

EasyPrint 3D je cloudová aplikace, která slouží k propojení nadšenců technologie 3D tisku na celém světě. Umožňuje dálkové ovládání Vaší 3D tiskárny, cloudovou galerii 3D modelů zdarma a sociální síť usnadňující kontakt s 3D tiskovou komunitou.

8. Možnost obnovení přerušeného tisku

Potíže s opakováním tiskových úloh? Už ne!

E180 je vybaven funkcí obnovy tisku po jeho přerušení, pohodlně ukládá stav tisku v reálném čase. V nedokončeném tisku můžete bez potíží pokračovat na stejném místě, kde byl tisk přerušen, jako kdyby stroj nikdy nezastavil.

9. Bezpečná a odolná konstrukce trysek

Kvalitní dílenské zpracování keramické tiskové hlavy E180 zvyšuje odolnost trysky, snižuje tepelné ztráty a udržuje teplotu hotendu na 100 °C. Kromě toho jsou části s vysokou teplotou uzavřené uvnitř a chrání tak děti před neúmyslným zraněním nebo popálením.

10. Off-line tisk s TF kartou

TF (micro SD) karta umožňuje, aby E180 běžela bez napojení na Váš počítač. Kromě toho, aplikace EasyPrint 3D spolu s barevnou dotykovou obrazovkou značně usnadňuje off-line 3D tisk.

11. EasyPrint 3D

EasyPrint 3D, speciálně vyvinutý 3D tiskový software pro 3D tiskárny Geeetech, je snadno použitelný jak pro nováčky, tak pro zkušené uživatele. Kromě toho funkce [Manual control] (Ruční ovládání) umožňuje uživatelům ručně měnit některá nastavení tisku.

12. On-line upgradovatelný firmware

Díky aplikaci EasyPrint 3D je snadné upgradovat firmware tiskárny on-line. Vývojový tým E180 průběžně uvolňuje nejnovější firmware, aby tak zajistil, že tento malý pomocník bude pracovat na svém maximálním výkonu a zajistí vám uspokojivé výsledky.

13. PLA Filament

E180 používá k tisku tiskovou strunu PLA. PLA je šetrný k životnímu prostředí, netoxický, plně rozložitelný materiál a vyrábí se v mnoha barvách, čímž se stává vhodným řešením do učebny, domova i kanceláře.

14. Využití E180

Díky svému snadnému používání, je E180 vhodný nejen pro vzdělávání, ale i pro jiné instituce a organizace, které chtějí technologii 3D tisku využívat.

15. E180 je kompaktní, lehká a důkladně zabalená

E180 je kompaktní a lehká, proto se snadno balí a přepravuje. Její důkladné zabalení zajišťuje, že tento drobný stroj se k Vám dostane v pořádku a nepoškozen a bude ihned připraven k použití.

Specifikace:

Technologie tisku: FDM

Maximální tisknutelná plocha: 130x130x130mm

Přesnost tisku: 0.05mm

Přesnost pozicování: X/Y 0.11mm, Z 0.0025mm

Rychlost tisku: 80-110mm/s

Průměr tiskové struny: 1,75 mm

Průměr trysky: 0,4 mm

Počet extruderů: 1

Počet hotendů: 1

Počet trysek: 1 x 0,4mm

Maximální teplota hotendu: až 230°C

Typ tiskové struny: PLA

USB: ano

Přímý tisk z PC: ano

Offline tisk z SD: ano

Wifi: ano

Auto-leveling: ne

Chlazení objektu: pasivní

Software:

Operační systém: Windows/Mac/Linux

Ovládací sw: Repetier-HostPrintrunEasy Print

Formát souboru pro offline tisk: .STL, G-code

Teplota:

Maximální teplota hotendu: cca 230°C

Napájení:

Zdroj: DC12V/6A

Konstrukce:

Ocelová konstrukce, hliníkové profily, plast

Tisková platforma: hliníková slitina

osy XY: hliníkový profil

osa Z: vodící trapézová tyč

Krokové motory: úhel kroku 1,8°, 1/16 mikro-krokování

Konstrukční model: Uzavřený

Rozměry:

S cívkou: 28x16x32 cm

Balení: 37x27x39 cm

Hmotnost: 4,5 kg

Transportní hmotnost: 9 kg

Výrobce:

Shenzen Getech Inc.

800-001-0498

Parametry

Technologie tisku
3D
Tiskový materiál
PLA
Maximální formát tisku
13x13x13
Počet extruderů
1
Počet trysek
1
Průměr trysky
0,4
Maximální teplota extruderu
230
Čtečka karet
Ano
USB
Ano
Wi-Fi
Volitelně
Bluetooth
Ne
Kryt
Ne
Transportní hmotnost
6 kg
Transportní rozměr
37x27x39cm
Vícebarevný tisk
Ne
3D tiskárny
Ano

Ke stažení

Geeetech E180 - Návod k obsluze

Geeetech E180 - Návod k obsluze

Ke stažení (2.25MB)